DENTEX Zagreb – najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

dentex

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex Zagreb.
Ovaj bienalni događaj okupit će od 6. do 8. lipnja 2024. godine više od 300 domaćih i svjetskih stručnjaka i vodećih proizvođača dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

Očekuje vas:

 više od 300 izlagača s bogatom ponudom najsuvremenijih tehnologija, proizvoda i inovacija iz područja stomatologije na jednom mjestu u samo tri dana
 izvrsna platforma za interakciju i suradnju među dentalnim stručnjacima, studentima i
poslovnim ljudima čija struka je vezana uz ovu industriju
 visoko kvalitetan konferencijski program s najzvučnijim imenima dentalne medicine

Najnoviji proizvodi na tržištu

Dentex nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rješenja za liječenje i najnovijih dentalnih softvera.
Istražite najnovije rendgenske sustave, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

Informativan i kvalitetan stručni program Tradicionalno sajam Dentex Zagreb prati stručan i kvalitetan program koji korelira s temama iz svijeta dentalne medicine. Održat će se Kongres „Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure“ za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare, dentalne asistente i dentalne higijeničare.

Sudionici će imati priliku vidjeti i operacije u živo – Live OP iz područja endodoncije, dentalne tehnike, implantologije i estetske dentalne medicine u kompletno opremljenoj ordinaciji dentalne medicine za izvođenje konzervativnih i kirurških zahvata s edukacijskom svrhom.
Bit će organizirane i radionice za pravno i porezno savjetovanje članova, mogućnosti osiguranja u dentalnoj medicini te savjetovanje o EU fondovima.

Radno vrijeme je od 10,00 do 18,00 sati, osim u petak kada se sajam otvara u 9,30 sati.

Dentex Zagreb – sajam

Cijena ulaznice Dentex

ulaznice iznosi 10,00 eura, a za studente, učenike i umirovljenike 5,00 eura.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Detaljan Program sajma na linku: Stručni program – Zagrebački Velesajam (zv.hr)
Sajam Dentex Zagreb | Facebook

Najnovije

spot_img
spot_img