DENTEX – najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex.
Ovaj bienalni događaj okupit će od 6. do 8. lipnja 2024. godine više od 250 domaćih i svjetskih stručnjaka i vodećih proizvođača dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

dentex

Dentex sajam – Najnoviji proizvodi na tržištu

Sajam nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rješenja za liječenje i najnovijih dentalnih softvera.
Istražite najnovije rendgenske sustave, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

Informativan i kvalitetan stručni program

Tradicionalno sajam prati stručan i kvalitetan program koji korelira s temama iz svijeta dentalne medicine. Održat će se Kongres „Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure“ za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare, dentalne asistente i dentalne higijeničare.

dentex

Sudionici će imati priliku vidjeti i operacije u živo – Live OP iz područja endodoncije, dentalne tehnike, implantologije i estetske dentalne medicine u kompletno opremljenoj ordinaciji dentalne medicine za izvođenje konzervativnih i kirurških zahvata s edukacijskom svrhom.

dentex
Bit će organizirane i radionice za pravno i porezno savjetovanje članova, mogućnosti osiguranja u dentalnoj medicini te savjetovanje o EU fondovima.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

 

Više informacija na https://www.zv.hr/sajmovi-7/dentex-62/izlagaci-83/o-sajmu-3457/3457 i
https://www.facebook.com/sajam.dentex/?locale=hr_HR

dentex

 

*******

Ako ste pronašli greške ili neispravne informacije u tekstu molimo vas da nam pošaljete na podrska@edoktor.hr kako bi ih mogli što prije ispraviti.

Ovaj članak je namijenjen samo informativnim i edukacijskim svrhama. Informacije u ovom članku nisu zamjena za stručni medicinski savjet. Ako imate bilo kakvih medicinskih pitanja ili problema, obratite se svom liječniku ili drugom zdravstvenom djelatniku.

eDoktor je platforma na kojoj možete dobiti informacije o najboljim doktorima za vaš problem -> Ispunite obrazac na eDoktor aplikaciji i mi ćemo vam pronaći najbolju ponudu.

Zapratite nas na našem Facebooku | Instagramu

Pišite nam u grupu te postavljajte pitanja ili pratite recenzije drugih pacijenata>

 

*Članak i njegove dijelove možete citirati na svom webu navodeći izvor s aktivnim linkom;

Izvor: www.edoktor.hr , (iza zareza dodati link na članak)

 

Najnovije

spot_img
spot_img