Medicinska konoplja, proteini konoplje, lijek na recept

U svijetu u kojem nam priroda nudi svoje darove,...

Jestivo cjepivo u hrani – Pojedite antitijela u banani!

Zamislite se kao dijete, došli ste liječniku na cijepljenje. Sestra...

Magnetska rezonanca – HZZO bez čekanja – popis klinika 2024.

Magnetska rezonanca 2024. liste čekanja. Magnetska rezonanca je suvremena, radiološka,...

Ugradnja implantata – boli li? Postupak, oporavak i cijena

Ugradnja implantata da ili ne? Zdravlje zubi ima ključnu ulogu u našem općem zdravlju i dobrobiti. Zubi nisu samo sastavni dio našeg osmijeha i izgleda, već...

Vađenje umnjaka bez operacije – privatno ili preko HZZO? Iskustva, oporavak cijena.

Zašto je potrebno vađenje umnjaka? Vađenje umnjaka kirurški je postupak uklanjanja jednog ili više umnjaka. Umnjaci su četiri trajna zuba odrasle osobe koji se nalaze u...

52 pitanja eDoktor – dr.sc. Igor Knezović, dr.med.

Navratili smo u Polikliniku Knezović gdje smo imali priliku razgovarati s ravnateljem dr. sc. Igorom Knezovićem, dr.med. Ujedno i glavnim šefom koji iza sebe...

Gljivice u trudnoći – Što napraviti kada se pojave?

Gljivice u trudnoći - Općenito  Gljivice u trudnoći ubrajamo u vaginalne infekcije koje su česte tijekom trudnoće i obično nisu razlog za zabrinutost. Tijekom trudnoće...

Zdrava hrana

Zanimljivo

Od samohrane majke do vrha Beauty industrije: Dharma Institut i Ivana Škender

Imali smo priliku razgovarati s Ivanom Škender, osnivačicom Dharma instituta u Zagrebu, koja nam je otvorila srce i podijelila...
- Advertisement -spot_img

Ječmenac na oku – što je i zašto nastaje | Dr. Nina Jovanović

U svijetu oftalmologije, ječmenac na oku predstavlja čestu pojavu koja može izazvati zabrinutost kod mnogih. Kako bismo pružili odgovore...

Detoksikacija organizma – Karmen Matković Melki intervju

Detoksikacija organizma - Karmen Matković Melki  intervju U današnjem ubrzanom načinu života, izloženi smo raznim štetnim utjecajima poput zagađenog okoliša,...

Recepti

Punjene paprike: Tradicija okusom bogatih nadjeva

Punjene paprike su omiljeno jelo u hrvatskoj kuhinji, poznato po bogatom mesnom ili rižinom nadjevu. Tradicionalno se pripremaju ljeti kada su paprike najsvježije, a recepti se prenose generacijama.

Rižoto od tikvica – 30 minuta

Kremasti rižoto od tikvica i parmezana Rižoto od tikvica savršeno...